Uitvoering

Het laatste onderdeel bestaat uit de uitvoering van het plan van aanpak. Een aantal data worden gepland en er wordt gerepeteerd tijdens 1-op-1 instructie classes.

Ongeacht de keuze van opening of afsluiting wordt alles geoefend. Op de dag zelf spelen allerlei emoties mee, waardoor er risico is op een blackout. Door alles tot in detail voor te bereiden, kan dit 'gevaar' ondervangen worden en ga je zelfverzekerd de dag in.

De instructies vinden plaats in onze studio, waar we voldoende ruimte hebben om te oefenen. Op locatie is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

En dan is de dag aangebroken. Mocht je op de dag zelf nog ondersteuning van ons nodig hebben, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Entertainment van de daggasten, opbouw van technische middelen, alles kan vanuit ons geregeld worden. 

Dan rest jullie alleen een fantastische opening van jullie feest in te zetten, jullie gasten vervolgens swingend op de dansvloer te zien en in de late uurtjes natuurlijk een bijpassende afsluiting brengen!