Openingsact

De openingsact is een moderne visie op de openingsdans. Vaak wordt hier gebruik gemaakt van verschillende dansen met bijpassende muziek. Ook wordt het traditionele dansen vaak aan de kant gezet voor op maat gemaakte choreografieën.

Invloeden vanuit bijvoorbeeld salsa, hip hop, streetdance, dancehall en house worden gecombineerd op muziek naar wens van het bruidspaar. Zo wordt de 'dans' meer een 'act' en is deze veel persoonlijker af te stemmen op wensen en danskwaliteiten. 

Over smaak valt niet te twisten en dat is erg merkbaar in deze categorie. Wat de een geweldig vindt, is voor de ander 'not done.' Grappig, romantisch, knallend... alles is mogelijk!

Essential Moves helpt je om de juiste keuzes te maken qua muziek en dans. De muziek wordt professioneel in onze eigen studio gemixt, waarna de choreografie passend wordt gemaakt op het resultaat.  Geen overbodige moves, geen overbodige repetitietijd, maar to-the-point leercurve met voldoende eigen regie. Voor meer informatie neem contact met ons op.